First Manager

  •  
  •  

  •  
Gebruikers:
€ 782,25 / jaar
€ 499,00 / korting
Eenvoud
verheldert

Eenvoudig van uw boekhouding tot de jaarrekeningen, belastingaangiften en financiële rapporten op maat!

First Manager

Tijdsbesparende integratie
voor al uw post-accounting activiteiten

 

First Manager is de draaischijf tussen uw boekhouding en uw rapportering. U importeert uw proef- en saldibalans in First Manager en gaat naadloos over tot uw jaarrekening, belastingaangifte en financieel verslag. Door gebruik te maken van een overkoepelend rekeningenschema werkt u zeer gestandaardiseerd. Uw rapporten kunt u uiteraard personaliseren! Door de unieke automatische flow vermijdt u manueel werk en bespaart u heel wat tijd.

Met uw elektronisch dossier kunt u bij een fiscale controle alles snel terugvinden en transparant weergeven.

Onbeperkt aantal dossiers


Wenst u een extra onderneming toe te voegen in de software? Geen probleem: u maakt een nieuw dossier aan en kan onmiddellijk verder werken zonder extra kosten.

De cijfers van algemene rekeningen toelichten

.

Maak gebruik van een centraal rekeningenschema en koppel eenmalig per dossier de algemene rekeningen.

Controleer de rekeningen, voer correctieboekingen uit en verklaar waar nodig. Bovendien krijgt u een audit trail van alle correctieboekingen met de nodige toelichting.

Heeft u een vraag over waarom iets op een rekening geboekt is? Hebt u bezoek van de fiscus en vraagt die documenten op? Een uitsplitsing van de leningen? Een afschrijvingstabel? U kunt al deze informatie bewaren in uw digitaal dossier in First Manager.

Verklaring

Een gedetailleerd financieel verslag genereren met standaarddocumenten


Rapportering wordt kinderspel met First Manager. Maak automatisch documenten op, zoals een jaarverslag, gebaseerd op uw dossier en periodieke gegevens.

Verder kunt u uw eigen rapporten definiëren zoals de interne jaarrekening, een bundel voor uw klant of voor de fiscus.

De pdf-bijlagen kunnen geïntegreerd afgedrukt worden in de verslagen. U kunt de rapporten voorbereiden in vier talen (Nederlands, Frans, Engels en Duits). U maakt sjablonen aan en gebruikt uw huisstijl om de rapporten aan te maken.


De huidige cijfers vergelijken met het vorige boekjaar


Voorzie in uw rapport de vergelijkende cijfers van vorig jaar.

Aan de hand van het procentueel verschil of het verschil in waarde kunt u snel analyses maken.

Gebruik deze cijfers om uw budgettering op te stellen.


Link met First Belastingaangiften


Nadat u uw gegevens in First Manager geïmporteerd hebt, kunt u met één klik uw belastingaangifte oproepen. First Belastingaangiften is volledig geïntegreerd in First Software. Bij een nieuw aanslagjaar worden alle mogelijke koppelingen gekopieerd. De wijzigingen van het aanslagjaar hoeft u slechts één keer uit te voeren en zijn onmiddellijk van toepassing zijn voor alle dossiers. Met First Belastingaangiften kunt u de drie formulieren aanmaken die gedefinieerd worden door Biztax: vennootschapsbelastingen, belasting niet-inwoners (vennootschappen) en rechtspersonenbelastingen.

U kunt een gedetailleerd rapport van de verworpen uitgaven oproepen in First Belastingaangiften. Ditzelfde rapport kunt u ook mee opnemen in de financiële verslagen van First Manager zonder dat u extra stappen moet uitvoeren.

Bereken uw belastingen in een handomdraai!

Link met First Jaarrekeningen


First Jaarrekeningen wordt opgestart vanuit First Manager en de proef- en saldibalans wordt automatisch ingelezen. U kunt dan aan de hand van de controles uw jaarrekening in een mum van tijd aanvullen. U bent zeker van een correcte jaarrekening.

Contactformulier

Contactgegevens

Bericht

* Verplichte velden

Ook interessant voor u: