First Manager

  •  
  •  

  •  
Gebruikers:
€ 745,- / jaar
€ 499,00 / korting
Eenvoud
verheldert

Eenvoudig van uw boekhouding tot de jaarrekeningen, belastingaangiften en financiële rapporten op maat!

First Manager

Tijdsbesparende integratie
voor al uw post-accounting activiteiten

 

First Manager is de draaischijf tussen uw boekhouding en uw rapportering. U importeert uw proef- en saldibalans in First Manager en gaat naadloos over tot uw jaarrekening, belastingaangifte en financieel verslag. Door gebruik te maken van een overkoepelend rekeningenschema werkt u zeer gestandaardiseerd. Uw rapporten kunt u uiteraard personaliseren! Door de unieke automatische flow vermijdt u manueel werk en bespaart u heel wat tijd.

Met uw elektronisch dossier kunt u bij een fiscale controle alles snel terugvinden en transparant weergeven.

Digitaal dossier

.
Hebt u een vraag over waarom iets op een rekening geboekt is? Hebt u bezoek van de fiscus en vraagt die documenten op? Een uitsplitsing van de leningen? Een afschrijvingstabel? U kunt al deze informatie bewaren in First Manager.
Verklaring

Financiële verslagen op uw maat


Rapportering wordt kinderspel met First Manager. U kunt de rapporten voorbereiden in vier talen (Nederlands, Frans, Engels en Duits). U maakt sjablonen aan en gebruikt uw huisstijl om de rapporten aan te maken.

Onbeperkt aantal dossiers


Wenst u een extra onderneming toe te voegen in de software? Dat is dan geen probleem: u maakt een nieuw dossier aan en kan onmiddellijk verder werken zonder extra kosten.

Link met First Belastingaangiften


Nadat u uw gegevens in First Manager geïmporteerd hebt, kunt u met één klik uw belastingaangifte oproepen. First Belastingaangiften is volledig geïntegreerd in First Software. Bij een nieuw aanslagjaar worden alle mogelijke koppelingen gekopieerd. De wijzigingen van het aanslagjaar hoeft u slechts één keer uit te voeren. Het mooie is dat die wijzigingen onmiddellijk van toepassing zijn voor alle dossiers. En vergeet niet dat First Belastingaangiften de drie formulieren kan aanmaken die gedefinieerd worden door Biztax: vennootschapsbelastingen, belasting niet-inwoners (vennootschappen) en rechtspersonenbelastingen.

U kunt een gedetailleerd rapport van de verworpen uitgaven oproepen in First Belastingaangiften. Ditzelfde rapport kunt u ook mee opnemen in de financiële verslagen van First Manager zonder dat u extra stappen moet uitvoeren.

Uw belastingen berekenen is een kwestie van seconden!

Link met First Jaarrekeningen


First Jaarrekeningen wordt opgestart vanuit First Manager en de proef- en saldibalans wordt automatisch ingelezen. U kunt dan aan de hand van de controles uw jaarrekening in een mum van tijd aanvullen. U bent zeker van een correcte jaarrekening. Vraag dat maar na bij onze duizenden tevreden klanten.

Contactformulier

Contactgegevens

Bericht

* Verplichte velden

Ook interessant voor u: