Consultancy

Heeft u graag meer uitleg bij bepaalde wijzigingen na een update? Is er een bepaalde functie die u tot in de puntjes wil leren kennen? U kunt vanaf nu beroep doen op onze consultants om bij u langs te komen en u persoonlijk te begeleiden bij uw dossiers.

Aanvraag Consultancy

Documentatiecentrum

First Software biedt u een online documentatiecentrum aan waarin u alle mogelijkheiden van de verschillende producten kan raadplegen en waarin alle functionaliteiten uitvoerig besproken worden. Vanuit de verschillende oplossingen is er een directe link voorzien naar de relevante pagina in het documentatiecentrum via het vraagteken-icoontje. Zo krijgt u meteen de relevante informatie over het scherm waarop u zich op dat moment bevindt.

Documentatiecentrum

Hulp op afstand

Ondervindt u technische problemen? Klik dan op onderstaande knop. Voer vervolgens het gedownloaded programma Teamviewer uit en geef het ontvangen id nummer telefonisch door aan een van onze helpdeskmedewerker. Zo kan uw scherm op afstand overgenomen worden om u verder te helpen.

Hulp op afstand

Contacteer support

Wenst u meer uitleg bij één van onze producten of vindt u niet meteen wat u zoekt in ons documentatiecentrum? Neem dan zeker even contact op met onze helpdesk. Wij helpen u graag verder.

U kan ons ook steeds contacteren via mail@firstsoftware.be of telefonisch op het nummer 0800 39 067 (druk 1-3). Onze helpdesk is alle werkdagen beschikbaar van 9.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 17.00.