Over ons

Samen klaar voor morgen

Samen vormen wij één bedrijf en één kennispartner die u ondersteunt in uw dagelijkse praktijk, vandaag en morgen.

De juridische en fiscale wereld evolueert razendsnel. De digitalisering, de toenemende regulering en de steeds beter geïnformeerde en meer veeleisende klanten stellen u voor belangrijke uitdagingen. Om u daarbij nog beter bij te kunnen ondersteunen, slaan Larcier, Indicator, Intersentia en Bruylant de handen in elkaar. Als uitgeverijen zijn we absolute referenties in alle juridische en fiscale deelgebieden: we richten ons elk tot onze eigen doelgroep, gaande van academici over juridische, fiscale en boekhoudkundige professionals tot bedrijfsleiders, zelfstandigen en vrije beroepers. 

Intersentia staat al sinds 1996 borg voor kwalitatieve juridische en bedrijfseconomische informatieverstrekking voor de professionele en educatieve markt.

In een context van een steeds grotere regulering, digitalisering en een grotere vraag naar transparantie is het onze doelstelling om u vooral beter en efficiënter te laten werken. Daarom vertrekken onze producten steeds van uw dagelijkse praktijk en uw specifieke behoeften en onderscheiden ze zich door kwaliteitpersoonlijke aanpak en innovatie optimaal te combineren. Het resultaat: digitale producten helemaal afgestemd op uw manier van werken. We willen u blijvend ondersteunen en daarom blijven we werken aan nieuwe, innovatieve oplossingen gebaseerd op de meest recente technologieën. Nu, en nog meer in de toekomst.

In 2000 is First Software erbij gekomen als post-accounting software voor accountants-, boekhoud- en bedrijfsrevisorenkantoren.

Het First Software-team vindt u bij Intersentia in Mortsel. Doordat Intersentia, Indicator en Larcier hun expertise vanaf nu delen zowel op technisch als op inhoudelijk vlak, kunnen we op een gestructureerde manier First JaarrekeningenFirst Belastingaangiften en First Manager blijven verbeteren om aan uw wensen als tax specialist of financiële expert te voldoen.

Door een vlotte samenwerking met de bevoegde overheidsinstanties voldoet onze software steeds aan de meest recente wetgeving en werkt ons softwareteam elke dag hard om de First Software-producten te verrijken met extra kwalitatieve en innovatieve functionaliteiten

Sinds 28 september 2018 maakt Intersentia deel uit van de Belgische tak van de groep Éditions Lefebvre-Sarrut, Lefebvre Sarrut Belgium.