Nieuws

Technische problemen

- April 3, 2018 -
Wegens technische problemen zijn we telefonisch niet bereikbaar, maar stuur ons gerust een mailtje op mail@firstsoftware.be en we helpen u zo snel mogelijk verder.
Lees meer...

Opfrissingscursus First Software: 16 maart 2018

- Februari 23, 2018 -
Op 16 maart 2018 organiseren wij een opfrissingscursus voor First Jaarrekeningen en First Belastingaangiften. Ontdek alle mogelijkheden en funtionaliteiten van deze twee toepassingen.


Lees meer...

First Belastingaangiften: versie 2.5.0

- Januari 25, 2018 -

Op onze website staat versie 2.5.0 van First Belastingaangiften voor u klaar. Klik hier om  te downloaden en te installeren.

Lees meer...

Resultaten van de enquête

- Januari 18, 2018 -
Eind vorig jaar vroegen wij onze First Jaarrekeningen-klanten om een enquête in te vullen. Meer dan 200 gebruikers hebben hieraan deelgenomen. Wij danken alle deelnemers voor hun opmerkingen en suggesties, en zullen hier rekening mee houden bij de verdere ontwikkeling van onze software.
Lees meer...

First Jaarrekeningen: versie 6.2.1

- Januari 18, 2017 -
Sinds 1 januari 2018 is de licentie die de software nodig heeft om een correcte afdruk aan te maken, vervallen in uw huidige versie. Hierdoor krijgt u onderaan elke pagina van de afdruk de volgende melding:

Evaluation or expired copy of ReportLab PLUS. Contact ReportLab (www.reportlab.com) to purchase.

Op onze website staat update 6.2.1 klaar waarin de nieuwe licentie is opgenomen. Na installatie van deze update, wordt deze boodschap niet meer op de afdruk getoond.


Lees meer...